Jobba hos oss

Nya jobb blir regelbundet lediga vid Röda Korsets olika enheter runt om i Finland och världen.

Bekanta dig med våra lediga tjänster och sök jobb hos oss!

En ansvarsfull, inspirerande och meningsfull arbetsplats

Finlands Röda Kors är en icke-statlig organisation som arbetar humanitärt och vars första hjälpen-utbildning bedrivs av Punainen Risti Ensiapu.

I alla våra enheter satsar vi på kompetensutveckling i personalen och arbetar i ett positivt och uppmuntrande arbetsklimat. Vi tar väl hand om vår personal. En framgångsrik ledning av arbetet i vår organisation förutsätter ett engagemang för Röda Korsets värderingar och principer, som vi tillämpar i all vår verksamhet.

Punainen Risti Ensiapu

Röda Korset Första Hjälpen sysselsätter Finlands bästa team av första hjälpen-experter och utbildare. Hos oss får du varje dag göra ett socialt meningsfullt arbete med första hjälpen-utbildning som är i linje med Röda Korsets värderingar. Kvalitet, kunskapsbaserad ledning och digitalisering är en del av vår vardag.

Lediga platser just nu:

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap®, fast anställning

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap®, frilansare

Finlands Röda Kors, hela organisationen

Finlands Röda Kors sysselsätter experter och proffs från flera branscher med många olika arbets- och utbildningsbakgrunder. Vi är verksamma över hela Finland och runt om i världen. Vår personal uppskattar i synnerhet ett meningsfullt och inspirerande arbete och en jämlik arbetsgemenskap där vi stöder varandra.

Lediga platser just nu:

Lediga tjänster på Finlands Röda Kors webbplats