Lär dig första hjälpen på svenska! Kolla in vår kurskalender för att upptäcka våra öppna första hjälpen-kurser. Klicka här >

Jobba hos oss

Nya jobb blir regelbundet lediga vid Röda Korsets olika enheter runt om i Finland och världen.

Bekanta dig med våra lediga tjänster och sök jobb hos oss!

En ansvarsfull, inspirerande och meningsfull arbetsplats

Finlands Röda Kors är en icke-statlig organisation som arbetar humanitärt och vars första hjälpen-utbildning bedrivs av Punainen Risti Ensiapu.

I alla våra enheter satsar vi på kompetensutveckling i personalen och arbetar i ett positivt och uppmuntrande arbetsklimat. Vi tar väl hand om vår personal. En framgångsrik ledning av arbetet i vår organisation förutsätter ett engagemang för Röda Korsets värderingar och principer, som vi tillämpar i all vår verksamhet.

Punainen Risti Ensiapu

Röda Korset Första Hjälpen sysselsätter Finlands bästa team av första hjälpen-experter och utbildare. Hos oss får du varje dag göra ett socialt meningsfullt arbete med första hjälpen-utbildning som är i linje med Röda Korsets värderingar. Kvalitet, kunskapsbaserad ledning och digitalisering är en del av vår vardag.

Lediga platser just nu:

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap, frilansare

Finlands Röda Kors, hela organisationen

Finlands Röda Kors sysselsätter experter och proffs från flera branscher med många olika arbets- och utbildningsbakgrunder. Vi är verksamma över hela Finland och runt om i världen. Vår personal uppskattar i synnerhet ett meningsfullt och inspirerande arbete och en jämlik arbetsgemenskap där vi stöder varandra.

Lediga tjänster på Finlands Röda Kors webbplats

 

Image

Kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss för att hitta den utbildning i första hjälpen som passar dina behov.