Aivovammaliitto – Koko vakituinen henkilöstö ensiapukoulutetuksi Punainen Risti Ensiavun kanssa 

Aivovammaliiton logo.
Musta ikoni, jossa check-merkki renkaan sisällä.

SPR Ensiapukurssi EA 1® -koulutuksen avulla Aivovammaliitto sai koko vakituisen henkilöstön ensiaputaitoisiksi.

Aivovammaliitto on etujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää aivovammautuneiden henkilöiden suoriutumista yhteiskunnassa itsenäisesti ja yhdenvertaisina. Aivovammaliitto edustaa aivovammautuneita ihmisiä ja heidän läheisiään. 

Liitto järjestää esimerkiksi kursseja, tapahtumia ja leirejä, joissa on tärkeää osata tarvittaessa antaa ensiapua.  ”Maanantaipalaverissamme kävi ilmi, ettei meillä ollut voimassa olevia pätevyyksiä, joten päätimme pikimmiten korjata asian”, kertovat järjestösihteeri Anu Kainulainen ja viestintävastaava, päätoimittaja Pia Kilpeläinen.  

Liitossa ryhdyttiinkin heti tuumasta toimeen ja henkilöstölle järjestettiin SPR Ensiapukurssi EA 1® -koulutus. Kurssin avulla Aivovammaliitto sai koko vakituisen henkilöstön ensiaputaitoisiksi! Koulutuksen innoittamana he myös varmistivat, että ensiaputarvikkeet ovat helposti löydettävissä.  

Punainen Risti Ensiapu valikoitui koulutuksen järjestäjäksi luotettavuutensa ja Aivovammaliiton tarpeisiin sopivan koulutusmuodon ansiosta. Koulutus pidettiin lähikoulutuksena liiton toimistolla, mikä toimi hyvin. Omiin tiloihin kaikkien oli helppo tulla, eikä aikaa kulunut siirtymisiin.

Koulutus oli onnistunut ja vastasi odotuksia. ”Koulutus oli todella hyvä – eikä vähiten siksi, että kouluttaja oli erinomainen”, Anu ja Pia kiittelevät. 

Suosittelemme Punainen Risti Ensiapua. Valmius antaa ensiapua on kansalaistaito ja jokaisella on velvollisuus auttaa ihmistä hädässä”, Aivovammaliitosta todetaan.

Tutustu Aivovammaliittoon >

Tutustu myös

Työpaikan ensiapuvalmius

Työpaikan ensiapuvalmius

Työpaikan ensiapuvalmiuden määrittävä lainsäädäntö ja asetukset koskevat kaikkia organisaatioita koosta riippumatta. Täältä löydät kootusti tietoa siitä, mitä tulee huomioida.

Ensiapukurssit yrityksille ja yhteisöille

Ensiapukurssit yrityksille ja yhteisöille

Tutustu ensiapukoulutuksiimme ja siihen, kuinka voimme huomioida koulutuksessa yrityksenne ensiapuvalmiuteen liittyvät tarpeet.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta yritykselle tai yhteisölle.

Image

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ensiapukoulutus.