Clas Ohlson – Ensiapu- ja turvataitoja vaihtelevaan myymäläympäristöön 

Clas Ohlsonin logo.
Musta ikoni, jossa check-merkki renkaan sisällä.

SPR Turvapassi® -koulutuksesta henkilökunta sai kerralla sekä ensiapu- että työ- ja paloturvallisuusosaamista. 

Clas Ohlson on kodintarvikeliike, jolla on myymälöitä ympäri Suomen. Yrityksen myymälöissä vierailee päivittän satoja, ellei jopa tuhansia ihmisiä, mikä voi aiheuttaa yllättäviä tilanteita. Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus on yritykselle tärkeää, minkä takia Clas Ohlson valitsi henkilöstölleen SPR Turvapassi® -koulutuksen. Koulutuksesta henkilökunta sai kerralla sekä ensiapu- että työ- ja paloturvallisuusosaamista. ”Ensiaputaitojen vaaliminen on meille tärkeää, sillä tilanteen eteen tullessa pitää osata toimia”, yrityksestä kerrotaan. 

Clas Ohlson valitsi koulutuksen toteuttajaksi Punainen Risti Ensiavun heille sopivan toteutusmuodon sekä laajan osaamisen ja koulutustarjonnan vuoksi. Koulutus järjestettiin webinaarina, sillä yrityksen työntekijät sijaitsevat ympäri maata ja yhteisten koulutusten järjestäminen on vaikeaa pitkien etäisyyksien takia. Webinaari mahdollisti työntekijöiden yhteisen koulutuksen tehokkaasti ja ilman matkustamista. 

Koulutus toi henkilökunnalle osaamista ja varmuutta työn tekemiseen sekä tiedon siitä, että myymälässä on aina paikalla joku, joka osaa toimia. Lisäksi koulutuksen kerrotaan tuoneen mukavaa vaihtelua työpäivään ja tarjonneen työntekijöille mahdollisuuden itsensä kehittämiseen uudella saralla. 
 
Koulutuksen sisältöä Clas Ohlsonilta kuvataan selkeäksi ja hyvin mietityksi. Koulutukseen kuuluvat ennakkotehtävät tukivat oppimista ja koulutuksen sisältö ensiavun, työturvallisuuden ja paloturvallisuuden osalta oli onnistunut. Käytännöt harjoitteet olivat konkreettisia. Sisällön lisäksi myös kouluttajat ja järjestelyt saivat kiitosta: ”Kouluttajat olivat asiantuntevia ja innostavia. Myös viestintä, ohjeistukset ja järjestelyt sujuivat mainiosti ennen koulutusta.”  

Toimivan sisällön ja osaavien kouluttajien lisäksi toteutusmuotojen eri mahdollisuudet nousevat esiin Punainen Risti Ensiavun vahvuuksina: yhteisen webinaarin lisäksi on mahdollista valita omaan tahtiin suoritettava verkkokoulutus tai myös yhteinen lähikoulutus.  

Suosittelen ehdottomasti Punainen Risti Ensiavun koulutusta! SPR ensiapukoulutuksista voi valita itselleen sopivimman toteutustavan, oli se sitten yhteinen webinaari tai omaan tahtiin suoritettava verkkokoulutus. Nykyaikana arvostetaan vapautta hallita omaa aikaansa ja Punainen Risti on ottanut tämän hyvin huomioon. Kuitenkin myös yhteiset koulutustilaisuudet paikan päällä onnistuvat, mikä on plussaa.”

Tutustu Clas Ohlsoniin >

Tutustu myös

Tilauskoulutukset

Tilauskoulutukset

Järjestämme tilauskoulutuksia yrityksille, yhteisöille ja ryhmille. Tutustu täällä lisää ja pyydä tarjous SPR ensiapukoulutuksesta.

SPR Turvapassi®

SPR Turvapassi®

SPR Turvapassi® on organisaatioille suunnattu työpäivän mittainen turvallisuuskoulutus, joka sisältää hätäensiavun perusteet, sekä työ- ja paloturvallisuusosaamisen vahvistamisen.

Myynnin yhteystiedot

Myynnin yhteystiedot

B2B-myyntimme auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi. Ota meihin yhteyttä tai varaa Teams-tapaaminen kalenteristamme.

Image

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ensiapukoulutus.