Huolehdi henkilöstösi osaamisesta sydänpysähdyksen sattuessa – tutustu uuteen Elvytysintensiivi-lyhytkoulutukseen >

Toimintaamme ohjaavat arvot

Punainen Risti Ensiapu on osa Suomen Punaisen Ristin ja koko maan valmiuden ja varautumisen kokonaisuutta. Toimintaamme ohjaa halu kehittyä, luottamus ja vastuullisuus sekä Punaisen Ristin periaatteet, eettiset toimintaohjeet ja halu suojella elämää.

Punainen Risti Ensiapu, strategia 2021-2023
Punainen Risti Ensiapu, eettiset ohjeet

Visio

Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä.

Arvot

Meitä ohjaa halu kehittyä, luottamus ja vastuullisuus.

Missio

Koulutamme auttajia, jotka osaavat ja uskaltavat toimia.

Nämä toiminnan kulmakivet ohjaavat joka päiväistä työtämme

Meillä Punainen Risti Ensiavussa kumppanit ja asiakkaat ovat toimintamme keskiössä.

Kumppanit ja asiakkaat ovat toimintamme keskiössä

Rakennamme aktiivisesti vastuullista yhteistyöverkostoa. Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaisia koulutuksia järjestävä kumppaniverkostomme on tärkeä osa Suomen ensiapukoulutuskokonaisuutta ja valtakunnallista ensiapuvalmiutta. Seuraamme tarkasti kumppani- ja asiakaskokemusta, ja se ohjaa palvelukehitystämme.

Korkea laatu on koulutustoimintamme edellytys, ja haluamme kolmannen osapuolen arvioivan toimintaamme.

Meillä Punainen Risti Ensiavussa on osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö

Osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö

Meillä työskentelee Suomen paras ensiavun asiantuntija- ja koulutustiimi, joka on ajantasaisimman tiedon ytimessä. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja työskentelemme positiivisessa ja kannustavassa työilmapiirissä – pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme.

Punainen Risti Ensiapu on osa Punaisen Ristin liikettä.

Olemme osa Punaisen Ristin liikettä

Olemme yhteiskunnallinen yritys, joka laittaa hyvän kiertämään. Edistämme toiminnallamme terveyttä, hyvinvointia ja terveysturvallisuutta. Vahvistamme toiminnallamme Punaisen Ristin tavoitteita olla johtava ensiaputoimija niin avun antamisessa, kuin ensiavun kouluttamisessa.

Olemme osa Suomen Punaisen Ristin ja koko maan valmiuden ja varautumisen kokonaisuutta. Tuottomme käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan auttamistoimintaan meidän kaikkien hyväksi.

Me Punainen Risti Ensiavussa haluamme olla parempia tänään kuin huomenna.

Haluamme huomenna olla parempia kuin tänään

Laatu, tiedolla johtaminen ja digitaalisuus ovat osa arkeamme. Ohjaamme toimintamme vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta näitä hyödyntäen. Korkea laatutaso näkyy kaikissa palveluissamme ja tuotteissamme.

Kehitämme palveluitamme ja digitaalisia järjestelmiämme toiminnan tehostamiseksi, sekä kumppani- ja asiakasystävällisempien palveluiden takaamiseksi.

Olemme yhteiskuntavastuullinen toimija

Haluamme toimia vastuullisesti ja luotettavasti niin sisäisesti kuin sidosryhmiemme kanssa. Olemme järjestäneet ensiapukoulutusta Suomessa jo lähes 140 vuoden ajan. Vuosien varrella kerätyt opit ja kokemus ensiavusta ovat johtaneet nykyaikaiseen Punainen Risti Ensiavun tarjoamaan laadukkaaseen ensiapukoulutukseen. Edistämme toiminnallamme terveyttä, hyvinvointia ja terveysturvallisuutta kaikkialla Suomessa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena yhteiskunnallisesta vastuustamme. Toimimme avoimesti ja tuottomme ohjataan yhteiskunnan hyväksi.

Olemme myös sertifioitu WWF Green Office -toimisto ja sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaan ja valintoihin sekä ympäristötoimiemme parantamiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Image

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ensiapukoulutus.