Hanki ensiapulaukut ja -tuotteet arkesi turvaksi Punaisen Ristin kaupasta - tutustu ja tilaa täällä >

Toteutusmuodot

Punaisen Ristin ensiapukurssit voi suorittaa monella eri tapaa. Koulutamme paikan päällä useissa eri kaupungeissa ympäri Suomen ja tarjoamme verkkokursseja, jotka voit suorittaa missä vain haluat.

Tutustu eri toteutusmuotoihin ja valitse itsellesi toimivin vaihtoehto.

Punaisen Ristin ensiapukoulutusten toteutusmuodot tutuiksi

Tutustu täällä SPR ensiapukurssien eri toteutusmuotoihin ja tule kanssamme oppimaan henkeä pelastavia taitoja esimerkiksi omaan tahtiin suoritettavana verkkokurssilla.

Verkkokoulutus on jokaisen itsenäisesti suoritettava ensiapukoulutus. Verkkokoulutuksen suorittamista varten tarvitset tietokoneen, mobiililaitteen tai tabletin sekä internetyhteyden. Kurssille kirjaudutaan oman henkilökohtaisen koodin avulla ja koulutus suoritetaan helppokäyttöisellä, digitaalisella oppimisalustalla.

Voit suorittaa kurssin missä ja milloin vain sekä pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit.

Verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Koulutukseen kuuluvat myös väli- ja lopputehtävät, joiden hyväksytty suorittaminen on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Verkkokoulutus on joustava ja helppo tapa oppia ensiapua. Koulutus sopii sinulle, joka haluat suorittaa kurssin omaan tahtiin, esimerkiksi työajan ulkopuolella tai opiskelujen ohella.

Verkkokoulutus on myös erinomainen ja merkityksellinen lahja! Voit tilata yhden taai useamman verkkokoulutuskoodin kurssikalenterimme kautta ja antaa tärkeät ensiaputaidot lahjana. Koodi on voimassa kuusi kuukautta tilaamisesta.

Verkkokoulutuksena saatavat ensiapukurssit:

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Webinaarikoulutus on vuorovaikutteinen tietokoneen tai mobiililaitteen kautta suoritettava koulutus.

Osallistut webinaariin Teams-alustalla ja olet vuorovaikutuksessa kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa oman laitteesi video- ja ääniyhteyden avulla. Voit myös lähettää kysymyksiä ja kommentteja kurssin aikana Teamsin chatin kautta. Lue täältä vinkit webinaariin liittymisestä ja Teamsin käytöstä.

Webinaarikoulutuksessa harjoitukset tehdään kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Varmista, että kotoasi löytyy välineet ensiapuun. Varaa ulottuvillesi ennen koulutusta ensiapulaukku sekä jämäkkä tyynyn, jolla voit harjoitella elvytystä. Voit päivittää ensiaputarvikkeesi täältä.

Webinaari on erinomainen etäajan vaihtoehto ja mahdollistaa osallistumisen ensiapukoulutukseen mistä päin Suomea tahansa. Webinaarikoulutus sopii hyvin myös esimerkiksi harrasteryhmille, joiden jäsenet asuvat eri kaupungeissa, tai työyhteisöille, joilla on useita toimipisteitä.

Webinaarina saatavat ensiapukurssit:

SPR Ensiapukurssi EA 1®

SPR Ensiapukurssi EA 2®

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®

Lähikoulutus on se perinteisin tapa suorittaa ensiapukurssi. Koulutus toteutetaan kouluttajan johdolla Punainen Risti Ensiavun koulutustiloissa tai asiakasyrityksen tiloissa. Lähikoulutuksessa kouluttaja käy läpi ensiavun teoriaa ja pääset harjoittelemaan ensiaputaitoja yhdessä muiden kanssa.

Lähikoulutus on toiminnallinen ja käytännönläheinen tapa oppia ensiapua. Koulutuksessa harjoitellaan esimerkiksi elvytystä harjoitusnuken ja defibrillaattorin avulla. Lähikoulutus sopii hyvin sinulle, joka opit parhaiten tekemällä ja kouluttajan opastaessa vieressä.

Lähikoulutus suoritetaan aina paikan päällä eikä siihen ole mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Lähikoulutuksena saatavat ensiapukurssit:

SPR Ensiapukurssi EA 1®

SPR Ensiapukurssi EA 2®

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®

Yhdistelmäkoulutus on joustava ja monipuolinen tapa suorittaa ensiapukurssi. Puolet koulutuksesta suoritetaan itsenäisesti verkkokoulutuksena ja puolet joko lähikoulutuksena paikan päällä tai webinaarina etäyhteyden kautta.

Suoritat ensin itsenäisesti ja hyväksytysti verkkokoulutuksen, jonka jälkeen voit osallistua lähiosuuteen, jossa keskitytään käytännön harjoituksiin ensiavun kouluttajan johdolla. Yhdistelmäkoulutuksen suorittamiseen on aikaa kuusi kuukautta, sisältäen sekä verkkokoulutuksen että lähiosuuden.

Yhdistelmäkoulutus säästää aikaa ja on kustannustehokas toteutusmuoto, jossa yhdistyy erilaisia oppimismuotoja. Mikäli lähiosuus suoritetaan webinaarina, kurssille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi harrasteryhmille, joiden jäsenet asuvat eri kaupungeissa, tai työyhteisöille, joilla on useita toimipisteitä.

Yhdistelmäkoulutuksena saatavat ensiapukurssit:

SPR Ensiapukurssi EA 1®

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ensiapukoulutus.