SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksessa opit omaan tahtiin tärkeimmät henkeä pelastavat tiedot ja taidot. Saat rohkeutta toimia äkillisissä hätäensiapua vaativissa tilanteissa.

Varaa ensiapukurssi

Opi tärkeimmät ensiaputaidot omaan tahtiin missä ja milloin haluat

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Tällä kurssilla voit myös yhden kerran päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA1® – tai SPR Ensiapukurssi EA2® -pätevyyden kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sopii sinulle, kun haluat oppia ensiaputaitoja kotiin, vapaa-ajalle, harrastustoimintaan tai työpaikalle. Kurssille voit tulla ilman aiempaa ensiapukoulutusta

Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

Lue lisää ensiapukurssien toteutusmuodoista >

Kesto
4 x 45 min

Osallistujamäärä
Ei rajoitettu

Toteutusmuodot
Verkkokoulutuss

Kurssin hinta
85 € + alv 24 %

SPR ensiapukurssit sopivat kaikille ja niistä saatava SPR ensiaputodistus on voimassa kolme vuotta. Autamme mielellämme ensiapukurssin valinnassa ja varaamisessa.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sopii erityisesti sinulle, kun

• haluat oppia ensiapua ja sinulla ei ole aiempaa ensiapukoulutusta
  • haluat käydä ensiapukurssin omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa kurssia uudelleen sinulle sopivaan aikaan
  • haluat varmistaa ensiapuosaamisen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä, kuten toimistossa, myymälässä, ravintolassa tai etänä työskennellessä sekä erilaisissa harrasteryhmissä toimiessasi
  • haluat päivittää SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA2® pätevyyden voimassaoloa 3 vuodeksi eteenpäin tai kerrata jo opittuja tietoja ja taitoja.

Varaa ensiapukurssi >

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksen sisältö

• Toiminta auttamistilanteessa
  • Tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • Aikuisen painelu-puhalluselvytys
  • Sydäniskurin (defibrillaattori) käyttö
  • Tukehtuvan henkilön ensiapu
  • Haavat, palovammat ja sähköisku
  • Suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Verenkierron häiriötilan ensiapu (sokki)
  • Tapaturmien ennaltaehkäisy

Etsitkö kurssia henkilöstölle tai ryhmälle?

Työpaikkojen olosuhteet vaihtelevat, jolloin ensiapukoulutustemme painopisteet voidaan valita juuri sellaisiksi, jotka palvelevat parhaiten organisaationne tavoitteita.

Tutustu tilauskursseihin

Punainen Risti Ensiavulla on Suomen parhaat ensiavun ja terveystiedon kouluttajat ja asiantuntijat. Voit luottaa osaamiseemme ja laatuumme.