Anna työntekijälle tai yhteistyökumppanille kesälahjaksi ensiaputaidot ♥ Paljon toivotut lahjakortit ensiavun verkkokoulutukseen ovat nyt saatavilla. Tutustu ja pyydä tarjous >

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksessa opit omaan tahtiin tärkeimmät henkeä pelastavat tiedot ja taidot. Saat rohkeutta toimia äkillisissä hätäensiapua vaativissa tilanteissa.

Osta verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus kurssitunnus vaaka, puna-musta-valkoinen.

Opi tärkeimmät ensiaputaidot omaan tahtiin missä ja milloin haluat

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Voit suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Tämä hätäensiapukurssi toimii myös ensiavun kertauskurssina (4h), jolla voit yhden kerran päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sopii sinulle, kun haluat oppia ensiaputaitoja kotiin, vapaa-ajalle, harrastustoimintaan tai työpaikalle. Verkkokurssin voit suorittaa ilman aiempaa ensiapukoulutusta.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® on rekisteröity tavaramerkki. Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

Lue lisää ensiapukurssien toteutusmuodoista >

Kesto
4 x 45 min

Kieliversiot
Suomi, ruotsi, englanti

Toteutusmuodot
Verkkokoulutus

Kurssin hinta
85 € + alv 24 %

SPR ensiapukurssit sopivat kaikille ja niistä saatava SPR ensiaputodistus on voimassa kolme vuotta. Autamme mielellämme ensiapukurssin valinnassa ja varaamisessa.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sopii erityisesti sinulle, kun

 • haluat oppia ensiapua ja sinulla ei ole aiempaa ensiapukoulutusta
 • haluat käydä ensiapukurssin omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa kurssia uudelleen sinulle sopivaan aikaan
 • haluat varmistaa ensiapuosaamisen vähäisen tapaturmariskin ympäristössä, kuten toimistossa, myymälässä, ravintolassa tai etänä työskennellessä sekä erilaisissa harrasteryhmissä toimiessasi
 • haluat päivittää SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA 2® pätevyyden voimassaoloa 3 vuodeksi eteenpäin tai kerrata jo opittuja tietoja ja taitoja.

Varaa hätäensiavun verkkokoulutus >

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksen sisältö

 • Toiminta auttamistilanteessa
 • Tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
 • Aikuisen painelu-puhalluselvytys
 • Sydäniskurin (defibrillaattori) käyttö
 • Tukehtuvan henkilön ensiapu
 • Haavojen ja palovammojen ensiapu sekä sähköisku
 • Suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
 • Verenkierron häiriötilan ensiapu (sokki)
 • Tapaturmien ennaltaehkäisy

Etsitkö kurssia henkilöstölle tai ryhmälle?

Työpaikkojen olosuhteet vaihtelevat, jolloin ensiapukoulutustemme painopisteet voidaan valita juuri sellaisiksi, jotka palvelevat parhaiten organisaationne tavoitteita.

Tutustu tilauskoulutuksiin

Punainen Risti Ensiavulla on Suomen parhaat ensiavun ja terveystiedon kouluttajat ja asiantuntijat. Voit luottaa osaamiseemme ja laatuumme.

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ensiapukoulutus.