Poikkeusaukiolo asiakaspalvelussamme:  Asiakaspalvelumme on 20.-24.5.2024 poikkeuksellisesti tavoitettavissa puhelimitse klo 8.00-14.00. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen ensiapukoulutus@redcross.fi.

Tietoa yrityksille ja yhteisöille

Punainen Risti Ensiapu tarjoaa aina sertifioitua SPR ensiapukoulutusta. Olemme valtuutettu ARVOkumppani®, mikä on tae ensiapukoulutuksen laadusta, asiantuntijuudesta ja vastuullisuudesta. Valitsemalla SPR ensiapukoulutuksen yritykselle tai yhteisölle, olette osa Punaisen Ristin tärkeää avun ketjua ja ensiapuvalmius tukee työympäristönne turvallisuuskulttuuria.

Jutellaanko lisää tai onko sinulla kysyttävää? Varaa tapaaminen kanssamme.

Valitse laadukas ja luotettava Punaisen Ristin ensiapukoulutus

Punainen Risti Ensiapu on osa Suomen Punaisen Ristin sekä koko maan valmiuden ja varautumisen kokonaisuutta. Koulutamme auttajia, jotka osaavat ja uskaltavat toimia yllättävissä ensiaputilanteissa.

Meillä on lähes 140 vuoden kokemus ja osaaminen ensiapukurssien järjestämisestä ja olemme Suomen johtava ensiapukoulutusten järjestäjä ja kehittäjä.

SPR ensiapukurssien sisällöt ja kouluttajat täyttävät Kelan ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa.

Asiakkaamme luottavat laatuumme, asiantuntijuuteemme sekä vastuulliseen toimintaamme.

Keskustele myyntimme kanssa

Varaa tapaaminen kanssamme, niin keskustellaan lisää organisaationne tarpeista ensiapukoulutukseen.

Varaa aika Teams-keskustelulle

Hymyilevä nainen toimistossa, taustalla ensiapulaukku.

Laadukkaat ja luotettavat koulutukset

Suomen parhaat asiantuntijat ja kouluttajat

Yhteiskunta- ja ympäristövastuullinen yritys

Kehittyvä ja ketterä ARVOkumppani®

Punainen Risti Ensiapu tarjoaa Suomen luotettavinta ja laadukkainta sertifioitua ensiapukoulutusta yrityksille ja yhteisöille. Valitse vastuullinen toimija työympäristösi ensiapuvalmiuden varmistamiseen.

Tarjoamme organisaatiollenne vaivattoman ja joustavan yhteistyömallin ensiapukoulutuksen tilaamiseen ja koulutukseen osallistumiseen.

Myyntitiimimme auttaa sinua sopivan koulutuksen valinnassa ja varaamisessa. Kanssamme työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpito ja hallinnointi on helppoa. Olemme ketterä kumppani ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parhaat ratkaisut ja palvelut asiakkaillemme.

Valtuutettuna ARVOkumppani®-toimijana tarjoamme teille aina laadukasta ja luotettavaa SPR ensiapukoulutusta.

Olipa henkilöstönne missä päin Suomea tahansa, toimintaa useassa eri toimipisteessä tai kaupungissa – löydämme varmasti juuri teille sopivan ratkaisun!

Meillä työskentelee maan parhaat ensiavun kouluttajat.

Jokaisella kouluttajallamme on Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® -pätevyys ja he täyttävät Kelan ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa.

Pohjakoulutukseltaan kouluttajamme ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat lisäkoulutuksena suorittaneet Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisen kouluttajakoulutuksen.

Kouluttajamme ylläpitävät pätevyyttään täydennyskoulutuksin kolmen vuoden välein. Näin varmistetaan vaatimusten mukainen ja laadukas koulutus kaikille.

SPR ensiapukoulutukset ovat sertifioituja koulutuksia, ja kurssien laadun valvonnasta sekä auditoinnista vastaa riippumaton kolmas osapuoli.

Näin varmistetaan, että koulutusten sisällöt vastaavat ohjeita ja annettuja vaatimuksia sekä ovat tasalaatuisia kaikille ympäri Suomen. Asiantuntijat arvioivat ja kehittävät ensiapukoulutuksia jatkuvasti, jotta sinä voit luottaa laadukkaaseen koulutukseen ja kurssisisältöihin.

Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaiset ensiapukoulutukset perustuvat tutkittuun tietoon ja ovat aina viimeisimpien suositusten sekä voimassa olevan lainsäädännön ja standardien mukaisia.

Osallistujan hyväksytty kurssisuoritus viedään pätevyysrekisteriin ja hän saa ensiapupätevyyden kolmeksi vuodeksi.

Yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin kursseihimme sisältyy aina SPR ensiaputodistus mobiilitodistuksena, jolla voit todentaa ensiapupätevyytesi esimerkiksi työpaikalla, yhdistyksessä tai asiakasyrityksille.

Mobiilitodistuksena kulkee aina mukanasi ja on helppo esittää tarvittaessa!

Voit myös valita todistuskortin lisäpalveluna kurssin tilaamisen yhteydessä.

Jos valitset todistuskortin, se lähetetään postitse osallistujien kotiosoitteeseen kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen.

Lue lisää ensiapupätevyydestä ja SPR ensiaputodistuksista >

Vastuullinen ja yhteiskunnallinen toimija

Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto ja piirit omistavat kokonaan Punainen Risti Ensiavun.

Toimintaamme ohjaavat Punaisen Ristin periaatteet, eettiset toimintaohjeet ja halu suojella elämää. Toimintamme perustuu ensiapukoulutuspalveluiden myyntiin ja järjestämiseen yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin kotimaan auttamistoiminnan tukemiseen meidän kaikkien hyväksi. Tilaamalla Punaisen Ristin ensiapukurssin organisaatiollesi olette osa tärkeää avun ketjua.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta. Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja työpaikassa on ensiaputaitoisia ihmisiä.

Olemme myös sertifioitu WWF Green Office -toimisto ja sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaan ja valintoihin sekä ympäristötoimiemme jatkuvaan parantamiseen.