Varmista työpaikan ensiaputaidot kesällä!

Punainen Risti Ensiapu on apunasi ensiapuvalmiuden varmistamisessa, ihan koko kesän! Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja avun organisaation ensiapuvalmiuteen liittyen. Kanssamme varmistat ensiaputaidot jokaisessa työpisteessä ja työvuorossa, missä päin Suomea tahansa.

Tavoitteemme on,

että jokaisella työpaikalla ja jokaisessa kodissa olisi ensiaputaitoisia henkilöitä – mitä suurempi osuus työntekijöistä on ensiaputaitoisia, sitä suuremmalla todennäköisyydellä apu on aina lähellä.

Kuulostaa hyvältä, eikö?

Hyödynnä nyt kesän työtunnit ja kouluta ensiaputaidot uusille työntekijöille ja kausityöntekijöille tai päivitä henkilöstön olemassa olevat pätevyydet edullisin kesähinnoin ja tarjouksin!

Ensiavun verkkokoulutus on joustava ja nopea tapa kouluttaa ensiaputaidot. Se on myös erinomainen ja ekologinen kesälahjaidea henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Myös kesän avoimet koulutuksemme eri toteutusmuodoin pyörivät kesän läpi. SPR ensiapukurssille voi osallistua paikan päällä, webinaarissa tai yhdistelmäkoulutuksessa! Tutustu kaikkiin SPR ensiapukoulutuksiin täällä.

Tästä kesän tarjouksiin! 👇

Verkkokoulutukset 10+1

Tilaa nyt 10 verkkokoulutusta, saat yhden kaupan päälle! Tee tilaus tarjouspyyntölomakkeen kautta ja mainitse 10+1 kesätarjous lisätietokohdassa.

Tarjous koskee uusia tilauksia ja on voimassa 30.6.2024 saakka. Verkkokoulutuskoodit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja 6 kk koulutuksen aloittamisesta.

Tarjouspyyntöön

Kesän avoimet koulutukset -15%

Ilmoittaudu mukaan kesän SPR ensiapukurssille kurssikalenterin kautta ja nappaa -15 % alennus kurssin hinnasta! Muista käyttää alennuskoodia KESAALE2024 ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarjous koskee uusia ilmoittautumisia ja on voimassa 31.7.2024 saakka. Koulutus tulee suorittaa kesä-heinäkuun 2024 aikana. Ei koske verkkokoulutuksia.

Kurssikalenteriin

Olemme apunasi läpi kesän

☀️ Yritysmyyntimme on auki myös kesällä ja autamme mielellämme kaikissa ensiapukoulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Suunnitellaan teille vaikkapa syksylle jo valmiiksi henkilöstön koulutukset!

Huomasithan, että voit hyödyntää verkkokoulutusten tarjouksen nyt ja käyttää koulutuskoodit vasta syksyllä? 😎

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä – varaa tapaaminen tai ota yhteyttä!

Varaa tapaaminen  Yhteystiedot

Lue lisää

Tervetuloa avoimille SPR ensiapukursseille!

Tervetuloa avoimille SPR ensiapukursseille!

Järjestämme avoimia SPR ensiapukursseja useilla paikkakunnilla. Lue lisää!

Vaihtoehtona webinaari – ensiapukoulutus verkossa

Vaihtoehtona webinaari – ensiapukoulutus verkossa

Tiesitkö, että SPR ensiapukursseja järjestetään myös webinaarina, mikä tuo säästöjä ja joustoa oppimiseen.

Viisi syytä valita ETK®

Viisi syytä valita ETK®

Tiedätkö, mitä ETK® tarkoittaa ja keitä he ovat? Lue täältä viisi syytä, miksi valita ETK®:n kouluttama SPR ensiapukurssi.

Ensiaputaito on osa työturvallisuutta

Ensiaputaito on osa työturvallisuutta

Sisärakentamisen taitaja Inlook Oy tarjoaa jokaiselle työntekijälleen Punaisen Ristin ensiapukurssin.