Pyydä tarjous ensiapukursseista, tai tilaa verkkokoulutus

Ensiapukoulutus on osa yrityksen työturvallisuutta. Ensiaputaitojen karttumisen lisäksi koulutus toimii työyhteisössä tapaturmia ennaltaehkäisevänä kokonaisuutena. Kaikki kurssimme ovatkin räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaisesti. Työpaikkojen olosuhteet vaihtelevat, jolloin ensiapukoulutustemme painopisteet voidaan valita juuri sellaisiksi, jotka palvelevat parhaiten yrityksen tavoitteita. Ensiapukurssien sisällöt ja ensiapukouluttajamme täyttävät myös Kela:n ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa.

Pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta tai tilaa SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuskoodeja henkilöstöllesi alla olevan lomakkeen avulla. Voit tilata ensiapukurssin työpaikallesi myös puhelimitse 0400 112 113.