Pyydä tarjous ensiapukursseista

HUOM! Kaikki ajanjaksolla 24.6.-31.8.2019 järjestettävät ensiapukurssit -20% normaalihinnoista.

Ensiapukoulutus on osa yrityksen työturvallisuutta. Ensiaputaitojen karttumisen lisäksi koulutus toimii työyhteisössä tapaturmia ennaltaehkäisevänä kokonaisuutena. Kaikki kurssimme ovatkin räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaisesti. Työpaikkojen olosuhteet vaihtelevat, jolloin ensiapukoulutustemme painopisteet voidaan valita juuri sellaisiksi, jotka palvelevat parhaiten yrityksen tavoitteita. Ensiapukurssien sisällöt ja ensiapukouluttajamme täyttävät myös Kela:n ja sairausvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa.

Voit tilata ensiapukurssin työpaikallesi puhelimitse 0400 112 113 tai pyytää tarjouksen alla olevan lomakkeen avulla.