Meille töihin

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, jonka ensiapukoulutustoiminnasta ja -tuotemyynnistä vastaa Punainen Risti Ensiapu. Liiketoiminnan mahdollinen tuotto käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Uusia työpaikkoja avautuu säännöllisesti Punaisen Ristin eri yksiköissä. Organisaatiossamme työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin.

 

Punainen Risti Ensiapu

Haemme nyt joukkoomme markkinointipäällikköä

Jos olet tiedolla johtamisesta ja datavetoisen markkinoinnin suunnittelusta syttyvä markkinoinnin tekijä ja toteuttaja, on meillä sinulle innostava työpaikka, jossa tekemisesi voi oikeastikin pelastaa ihmishenkiä. Markkinointipäällikkönä tehtäväsi on kehittää Punainen Risti Ensiavun markkinoinnin päivittäistä tekemistä suunnitelmallisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Etsimme tekijää, jonka kanssa yhdessä rakennamme koulutuspalveluillemme näkyvyyttä erottuvalla ja raikkaalla tavalla.

Tutustu tehtävään tarkemmin, ja jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi otsikon linkin kautta viimeistään ke 29.9.21.

ETK, avoin hakemus
Ensiavun ja terveystiedon kouluttajat (ETK)
Haemme eri puolille Suomea ensiavun ja terveystiedon kouluttajia. Tarjoamme kouluttajille kilpailukykyiset työedut ja -korvaukset. Mikäli olet kiinnostunut Punainen Risti Ensiavusta työpaikkana, kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Punainen Risti, koko järjestö

Listaus kaikista Punaisen Ristin avoimista työpaikoista