Punainen Risti Ensiapu Oy:n organisaatio

 

Punainen Risti Ensiapu on aloittanut toimintansa 1.9.2017. Yhtiön omistavat 100 % Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto ja piirit. Mahdollinen tuottamamme voitto käytetään Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Katso alempana oleva lyhyt video aiheesta.

Yhtiön toimialana on ensiavun ja terveystiedon sekä muun hyvinvointi- ja turvallisuusalan koulutus, ensiapu- ja turvallisuustuotteiden myynti sekä ensiavun ja terveystiedon kouluttajien kouluttaminen koko Suomen alueella. Ensiavun ja terveystiedon koulutusta tarjotaan yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille sekä Suomen Punaisen Ristin oman valmiuden kohottamiseksi. Punaisella Ristillä on valtakunnallisena ja viranomaisia tukevana järjestönä erityinen rooli valmiudessa ja varautumisessa. Koulutuspalveluita tarjoavana yhtiönä teemmekin tiivistä yhteistyötä järjestön kanssa.

Yhtiön kotipaikka on Helsinki, missä myös sijaitsevat suurimmat koulutustilamme Hietaniemenkadulla. Helsingin lisäksi koulutustiloja on kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Yhteystiedot ›

Merkittävin Punaisen Ristin organisoima koulutuskokonaisuus vuonna 2017 oli Lähi-Tapiolan kanssa yhteistyössä toteutetut Sankarikoulutukset. Kohdennetut koulutukset järjestettiin 40 000 5.- ja 6.-luokkalaiselle sekä 10 000 LähiTapiolan asiakkaalle.
Henkilökuntamme on siirtynyt yhtiöön liiketoimintakaupan myötä ja meitä on noin 50. Tämän lisäksi teemme läheistä yhteistyötä Punaisen Ristin vapaaehtoisten sekä lukuisten freelancer kouluttajien kanssa eri puolilla Suomea. Olemme osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua!