SPR Hätäensiapukurssi 4 t

Verkkokoulutus - Koko Suomi
Aika:
31.05.2021 klo 00:00
Osoite:
Verkko-oppimisalusta
Tyyppi:
Verkkokoulutus
Hinta:
85,00 € ( + ALV 24 % )
Järjestäjä:
Punainen Risti Ensiapu Oy
Ilmoittautuminen:
Kurssille otetaan 500 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Paikkoja vapaana:
500

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus aloitetaan kirjautumalla ilmoittautumisen yhteydessä saadulla koodilla koulutusalustalle. Kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoitteesi, joka toimii myös käyttäjätunnuksena. Useampia verkkokoulutuskoodeja voi hankkia täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen, ja ilmoittaa siinä halutun määrän. Esimerkiksi yritys voi hankkia näin haluamansa määrän SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuskoodeja, ja jakaa sitten ne sähköpostilla henkilöstölleen tai sidosryhmilleen. SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on myös vastuullinen lahjavaihtoehto, joka soveltuu kaikille.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista. Verkkokoulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, pitää välillä tauon, ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssilaiselta edellytetään väli- ja lopputehtävien suorittamista, ja kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t -todistus. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuksella voit myös päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA1® tai Ensiapukurssi EA2® pätevyytesi seuraavaksi 3 vuodeksi.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

MAKSAMINEN

Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, suorita osallistumismaksusi verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 € + alv 24 %.

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen ensiapukoulutus@redcross.fi tai puhelimitse 0400 112 113.

 

OSTA LAHJAKORTTI

ILMOITTAUDU