Lapset  ja Ensiapu -kurssit kesällä 2019

Elämä lasten kanssa on täynnä yllätyksiä. Osaamalla toimit varmasti.

Punainen Risti järjestää kesällä 2019 matalan kynnyksen koulutusta lasten kanssa toimiville henkilöille. Koulutus koostuu kolmesta edullisesta moduulista, joissa käsitellään eri-ikäisten lasten tyypillisimmät ensiapua vaativat tilanteet. Osallistuja voi valita haluamansa moduulin tai osallistua kaikkille kolmelle.

Kurssilla on mahdollisuus esittää itseään askarruttavia kysymyksiä ammattitaitoiselle Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajalle.

Moduulit sopivat muun muassa lasten vanhemmille, opettajille, päiväkodin työntekijöille, valmentajille, harrastetoiminnan, järjestöjen ja seurakuntien ohjaajille sekä leiritoiminasta vastaaville aikuisille ja nuorille.

0–3-vuotiaat, kurssin sisältö (2 h):

• Vierasesine hengitysteissä​
  • Isku päähän​
  • Haavat, ruhjeet​
  • Palovammat​
  • Myrkytykset​
  • Milloin lääkäriin​?
  • Mistä saan lisätietoa?​
4–12-vuotiaat, kurssin sisältö (2h):

• Liikuntavammat
  • Liikenne
  • Diabetes ja arki
  • Astma, allergia ja arki​
  • Hukuksissa olleen lapsen ensiapu​
  • Milloin lääkäriin?​
  • Mistä saan lisätietoa?​
13–17-vuotiaat, kurssin sisältö (2h):

• Urheilu ja liikuntavammat​
  • Liikenne​
  • Päihteet​
  • Myrkytystilanteet​
  • Milloin lääkäriin?​
  • Mistä saan lisätietoa?​
Koulutukset alkavat kesäkuun 2019 puolen välin jälkeen ja ne löytyvät meidän avoimesta kurssikalenterista.

Hinnat ennakkoon: yksi moduuli (2h) 30 euroa, kaksi moduulia (4h) 55 euroa, kaikki kolme moduulia (6h) 69 euroa.

Hinnat jälki-ilmoittautumisena paikan päällä: 30 euroa per moduuli. (hinnat sisältävät alv 24%)